Визитки за Буболини!

Friday, November 23rd, 2012

Здравейте отново днес!

Реших да споделя и в блога визитките, които направих на моята Буболинка { Bubolini }. Дизайнът им е  изчистен и семпъл. Използвах в него любимите й цветове и резултата е ето тези, прекрасни визитки за прекрасната Буболинка. Можете да разгледате красивите бижута, които тя прави ето тук.

Сега ви оставям, с пожелания за приятна вечер!

Use your pinterest board on your business

Thursday, September 27th, 2012

Здравейте,

Следващите редове, са за тези от вас, които предлагат свой продукт или услуга на пазара.

След годините, натрупан опит в търговията, съм се убедила в едно – Клиентът има нужда, от вашия съвет в избора си, от вашите идеи. Винаги бъдете готови за подобни въпроси. Разбира се, е добре да имате изготвено портфолио, с идеи и проекти. Но … идеите на Творецът са неизчерпаеми и не винаги, можете да ги подготвите предварително. Аз бих ви посъветвала, да се възползвате максимално от вашия Pinterest.

Може би всеки, който чете сега е наясно, че тази социална медия се превърна в най – популярната днес. Аз също и затова често пиша статии, свързани с нея в блога. Освен за споделяне на вдъхновения от мрежата, тя вече е и добра платформа за лансиране на бизнес идеи и продукти.

Ето, една идея и от мен ( в няколко стъпки ) как можете успешно и лесно, да организирате процеса на работа с вашите клиенти.

1. Организирайте наново вашите дъски.

По този начин, не само ще вдъхновявате себе си с нови идеи, а и ще улесните избора на клиентите си, за концепция или дизайн, който се налага да направят. Подгответе ги така, че с един поглед да се ориентирате в тях. Един съвет : Не го правете изведнъж и на един дъх, а постепенно.

2. Накарайте клиентите си да се почувстват специални.

Всички тези вдъхновения и идеи в снимки, са създадени за тях. Озаглавете дъските така, че те да могат, лесно и бързо да се ориентират в избора си. Трябва да останат поласкани и доволни от начина ви на работа, от вашата организираност.

Поставете дъските, които са предназначени за тях най – горе,

за по – голямо улеснение.

4. Споделяйте и личните си вдъхновения.

Направете си дъски, в които поставяйте вашите лични предпочитания и интереси. Това, създава настроение на довереност и уют, у вашите клиенти.

5. Свържете своите пинове с Facebook и Twitter.

Това е една много полезна опция на Pinterest, от която е добре да се възползваме.

6. Споделене във вашия блог / сайт

линк към своя Pinterest профил.

7. Правете го с удоволствие.

Нека това не се превръща в поредния досаден ангажимент, свързан с работата ви.

И така, надявам се да съм била полезна на някои от вас с тази идея. Доскоро!