>> Рамка на интериорна камина <<

Thursday, April 10th, 2014

Здравейте,

В този дъждовен и мрачен четвъртък, какво по – добро предложение от уюта на камината, та било то и само интериорна. Днес ви показвам, едно много интересно и лесно за изпълнение решение за дома – рамка за интериорна камина. Изключително популярни са и могат да бъдат направени много лесно. Създават уют в помещението и все пак не са истински и могат да бъдат потдържани много лесно.

photos by: >> the lovely cupboard << >> ana white homemaker <<

Снимките, които ви показвам са коледни, но мисля че показват достатъчно добре това, за което ви говорих. Тази рамка за камина се прави се от гипсокартон, а може след това да си я боядисате в цвят, който подхожда на дома ви. Ако изберете първия вариант можете да погледнете ето това уроче, как да направите вътрешната част сами.

Усмихнат ден !!!

>> Скандинавски интериор за детски стаи <<

Tuesday, April 8th, 2014

Здравейте,

Ей, направо немога да повярвам, че пиша отново толкова скоро – май зачестявам публикациите ;-) С малкия сме болнички и си се гледаме в къщи и така вече две седмици. От днес аз съм без глас от ангината и цял ден шепна, от което пък малкия е много доволен, защото не му се карам, когато е направил някоя беля хихих … И все пак намирам време за разглеждане на блогове за интериорен дизайн. Както вече ви споменах, предстои ни обзавеждане на новото ни жилище и аз съм на етап планиране на интериора. Много харесвам скандинавския стил и се спряхме тъкмо на него за новия дом. Буквално седмици ни делят от старта на ремонта и вече идеите ми, относно разпределението на помещенията в апартамента са почти завършени.

Днес ще ви покажа няколко детски стаи, които може да ви послужат за вдъхновение. А, цялата статия можете да разгледате като кликнете на линка под снимките ;-)

photos by: the boo and the boy

Цветовете са просто великолепни, много нежни и успокояващи според мен. Много ми допадна и начина на отсичане на двата цвята, който са избрали за стените. Аз съм избрала за стаята на малкия цветовете на стените да са изцяло бели, както в целия апартамент, но смятам да освежа с детски постери в рамки, рафтчета за книжките, както и цветни банери по тавана. Но … за това в следващия пост.

Усмихнат ден и доскоро!

 

 

 

Office space { 01 }

Sunday, September 30th, 2012

Здравейте,

Днес ви показвам няколко АРТ решения, за обзавеждане на офис в дома. В повечето случаи, когато говорим за home office, става дума за малко пространство, което се опитваме да организираме така, че да е удобно, а и най – вече вдъхващо живот на нашите идеи. В поредица публикации, съм решила да споделям с вас, всички интересни и креативни home office решения, на които съм се натъквала в мрежата. Надявам се да ви е интересно и най – вече полезно.

1. via { Randi Larsen } into this pin

2. via { Homedit } into this post

3. via { Rumid } into this post

4. via { Boligliv } into this post